Home page

Welkom in                              
     Wildenburg Wingene

Verbonden in hoofd, hart en handen.

In de kijker

We verkopen opnieuw onze unieke tripel 'Wildenburger'. Bestel hem nu in een mooie feestverpakking! 4X 33 cl + glas met logo...

Schenk dit smaakvolle cadeau onder de kerstboom en steun het oudercomité. Reserveer via onderstaande link tot en met 16 december!

https://docs.google.com/forms/d/1czp37jCyGCuv0NzOciUa7QHwvJQErzAzT2sYgl1b0Cs/edit

Onze school ontving een bronzen medaille vanuit de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) omdat onze school aandacht geeft aan verkeerseducatie op school. 

Met oa. deelname aan de Strapdag, het fietsexamen en aandacht voor de Flitscampagne en algemene verkeersveiligheid werken we dagdagelijks aan een verkeersveilige school(omgeving). 

Proficiat aan iedereen die zijn/haar steentje bijdraagt! 

Flitsend naar school! Jij ook?

Als octopusschool werken we graag aan een veilige schoolomgeving. Vanuit de flitscampagne moedigen we al onze leerlingen aan om gezien te werken in het verkeer. Zeker tijdens deze donkere wintermaanden. 

We stonden met de kinderen van het lager stil bij Allerheiligen. Aan de hand van een mooi verhaal over 3 vogels waarvan de moedervogel sterft gaven we op een zinvolle en serene manier invulling aan dit bezinnend moment, voorgegaan door Priester Bart en voorbereid door de klas van juf Melissa. 

Vandaag vierden we de dag van de jeugdbeweging op school! Op de middag werd volop WAP gesmuld, waren er spelletjes voor groot en klein en vond tenslotte een heus touwtrektoernooi plaats!

De politie kwam op donderdag 1 oktober langs voor een fietscontrole én oversteekles in het eerste leerjaar.
De kinderen kregen een aantal handige tips en aandachtspunten en mochten als slot ook even oefenen op het echte zebrapad.

Verkeersveiligheid krijgt ook op onze school de nodige aandacht. In samenwerking met onze politiezone en Transport & Logistiek Vlaanderen kregen de leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar les rond de dode hoek van een vrachtwagen. Samen beleven is samen leren.

Ons schoolteam heet jullie van harte welkom!

Denk je bij het online shoppen ook aan de wijkscholen van Wingene? Surf dan via https://trooper.be/wijkscholenwingene en steun onze wijkscholen zonder dat het je een eurocent meer kost! 

Uw vraag

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Maandmenu

Maandmenu

december

Wat eten we deze maand ?

 

Klik hier om de pdf te downloaden