Home page

Welkom in                              
     Wildenburg Wingene

Verbonden in hoofd, hart en handen.

In de kijker

LIeve kinderen, lieve ouder(s)

Wat missen we elkaar! Nooit gedacht dat dit ons ooit zou overkomen. Noodgedwongen moesten we 3 weken vroeger dan gedacht onze schoolpoorten sluiten. De komende weken kunnen we niet samen leren, spelen, ravotten, klimmen, klauteren, grappen en zoveel meer. Allemaal zijn we op zoek naar een manier om toch met elkaar in contact te blijven. Om toch verbonden te blijven met de school en elkaar. Onze juffen en meesters doen hun uiterste best. Onze mama's en papa's helpen waar kan. Hoe lang dit allemaal nog duren zal, weten we voorlopig niet. Het blijft afwachten. Maar wat we wel zien en weten is dat ieder een warm hart heeft voor de ander. Dat we als school steeds verbonden blijven met elkaar. Dat we hopen dat dit snel achter de rug mag zijn en dat we tussentijds, tussen alle ellende door, ook heel veel moois zien ontstaan! Zowel tussen mensen als in de natuur. We zouden bijna vergeten dat de lente in het land is. De eerste bloemetjes zien we verschijnen, het eerste frisse groen, de vogels fluiten 's morgens al wat vroeger hun wijsje, ... Probeer ook hier samen wat van te genieten!

Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Heel veel groetjes en hopelijk tot gauw,

Schoolteam Wildenburg

Een musical is niet enkel acteren, maar ook muziek en zang staan er centraal. Onder leiding van meester Michiel kwamen ons koor en muzikanten samen. Stilletjes aan vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Samen met jullie wachten wij vol spanning af naar het moment waarop we het geheel mogen bewonderen. Schitteren en BLINKEN doen ze straks ongetwijfeld allemaal!

Naar aanleiding van de week van de vrijwilliger werden al onze leden van ons oudercomité beloond. Onze voorzitter Steffen Schuermans bedankte alle leden met een eikenboompje. Dankzij hen kan de school steeds blijven groeien en stevige wortels bieden voor onze jonge mensen.

Vele bomen maken een heel mooi bos! BEDANKT OUDERCOMITE WILDENBURG!

Ook tijdens de vakantie zit het Blinkerteam niet stil. Zaterdagnamiddag kwamen we samen om enkel scènes in te blikken. Veel kunnen we nog niet verklappen, ... enkel dat onze schoolmusical FANTASTISCH wordt!

Op carnaval trok er door de straten van Wildenburg een heuse carnavalsstoet. Onze TV-en filmhelden knutselden in de voormiddag spandoeken en versierden karren voor onze kleinste telgen. Onder begeleiding van feestelijke carnavalsmuziek dansten we door de straten. Tijdens onze zonnige wandeling mochten we ook vele ouders en grootouders toewuiven. Groot en klein beleefden een fantastische dag. (Meer foto's te vinden in het album 'Carnaval 2020')

Proficiat aan alle jongens, meisjes en juf Francesca van het eerste leerjaar! 

Denk je bij het online shoppen ook aan de wijkscholen van Wingene? Surf dan via https://trooper.be/wijkscholenwingene en steun onze wijkscholen zonder dat het je een eurocent meer kost! 

Wie info wenst over de school of graag een rondleiding krijgt, neemt best contact op met pedagogisch directeur Wencke Vanryckeghem (0478 36 60 33) of wencke.vanryckeghem@3span.be

Uw vraag

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Maandmenu

Maandmenu

maart

Wat eten we deze maand ?

 

Klik hier om de pdf te downloaden